Een ritje naar Schiphol vanuit Groningen duurt ongeveer 2 uur met de taxi. Met het openbaar vervoer kan ook, alleen ben je dan ruim 2,5 uur onderweg met onhandig overstappen. Wil jij weten wat de voordelen zijn van met de taxi gaan? Lees dan snel verder want we gaan het hebben over alle voordelen in dit artikel.

De voordelen van met de Taxi vanuit Groningen naar Schiphol

Waarom zou je ervoor kiezen om dit met de taxi te doen als je een eigen auto hebt. Nou het antwoord is vrij simpel. Allereerste is het reizen met de taxi zeer comfortabel en heb je er zelf geen werk van. De taxi komt je bij je eigen voordeur ophalen, de chauffeur zet je koffers in de achterbak en gaan met die banaan naar Schiphol. Zoals je net las is het sowieso al sneller dan het openbaar vervoer en je kunt gewoon comfortabel blijven zitten. Mocht je eerder of later landen op de terugweg? Geen stress, je kunt een taxi niet missen. Taxi’s wachten netjes op je en zo hoef je je nergens zorgen over te maken. Naast dit alles kun je ook nog aan het werk achter in de taxi, want tijd is geld.

Taxi’s zijn duur? Dat valt dus echt wel mee

Tuurlijk, een ritje van 2 uur in een taxi is niet goedkoop. Maar het openbaar vervoer ook niet en met je eigen auto gaan al helemaal niet! Het kost je niet alleen brandstof, maar ook parkeren. Dit wordt steeds duurder op Schiphol. Tegenwoordig hebben taxi’s vaste prijzen en zo weet je waar je aan toe bent. Daarnaast kun je aan het werk achter in de taxi, dit kan dus wel uit. Ook is een taxi veel flexibeler. Stel je wilt toch langer op vakantie dan in eerste instantie gepland, dan kan dat zonder extra kosten. Met je eigen auto ga je dan long term parking betalen en dit is erg prijzig.

Welke taxi’s rijden van Groningen naar Schiphol?

Een taxi in Groningen die dit doet is TaxiTammo. Een betrouwbaar en vriendelijk taxibedrijf die deze rit regelmatig maken. Dus voor een taxi vanuit Groningen naar Schiphol kun je bij hen terecht.